Amatör Spor Kulüpleri Gelişimi İçin Önemli Adım; yeni proje hayata geçirilecek

Amatör Spor Kulüpleri Gelişimi İçin Önemli Adım; yeni proje hayata geçirilecek

Ankara ASKF Başkanı Murat Kandazoğlu beraberinde yönetim kurulu üyeleri Hasan Kartal, Muammer Bostan, Yusuf Kılıç, Müslüm Arslan, Yüksel Özkale ve Erdal Aydar ile birlikte Ankara Kent Konseyi’ni ziyaret etti. AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Başkan Yardımcısı Dr. Süleyman Basa ve yürütme kurulu üyeleri tarafından karşılanan heyet görüş alışverişinde bulundu.

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz amatör spor kulüplerinin, genç yeteneklerin keşfi ve sporun tabana yayılması açısından büyük bir öneme sahip olduğunu söyledi.

Bu kulüplerin gelişimine yönelik yeni bir proje hayata geçirildiğini kaydeden Yılmaz proje kapsamında, kulüplere maddi desteğin yanında spor tesislerinin de sağlanacağını belirtti. Amatör spor kulüplerinin daha etkin ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşmasının hedeflendiğini vurgulayan Yılmaz bu girişim, yerel düzeyde sporun gelişimine katkıda bulunmayı amaçladığını söyledi.

Yılmaz ayrıca, projeyle birlikte genç sporculara daha fazla fırsat sunulması ve spora olan ilginin artırılmasının da planlandığını kaydetti.

ASKF Başkanı Kandazoğlu ise amatör sporun ülkenin en büyük sosyal projesi olduğunu vurguladı.

Birlik Haber Ajansı-BHA

Ankara'nın Sesi Haber Sitesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi