Birlik Haber Ajansı’nın Genel Yayın Yönetmeni belli oldu

Birlik Haber Ajansı’nın Genel Yayın Yönetmeni belli oldu

Güvenli İnternet Medya Merkezi başta olmak üzere, haber sitelerini geliştirmek için birçok proje yürüten TİMBİR, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulduktan sonra mesleki anlamda yeni adımlar atmaya devam ediyor. Birlik Haber Ajansı’nı kuran TİMBİR’in Başkanı Dr. Süleyman Basa, yerli yazılım geliştirilmesini savunurken TİMBİR’in sınırlarını da Türkiye dışına taşıdı.

MUHAMMET KAÇAR DUYURDU…

BHA Genel Müdürü Muhammet Kaçar, BHA’nın iddiasını artırmayı hedeflediklerini belirterek, “Ankara’da mesleğin her alanında tecrübesi olan ve daha önce Sabah, Milliyet, Hürriyet gazetelerinde çalışan Orhan Kemal Erkılıç, Birlik Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmenli olarak aramıza katıldı. Hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

BHA Genel Yayın Yönetmeni Orhan Kemal Erkılıç ise “Yeni bir serüven, yeni projeler ve yeni bir meydan okuma için buradayım” paylaşımı yaptı.

ORHAN KEMAL ERKILIÇ kimdir?

21 yıl boyunca Sabah, Milliyet ve Hürriyet gazetelerinde görev aldı. Kent gazeteciliği başta olmak üzere önemli haber ve röportajlar gerçekleştirdi. TV ekranlarında ve radyolarda kendi programlarını hazırlayıp-sundu. 1 yıl boyunca markası olan ANKHABER Gazetesi’ni yayımladı. Son 2 yıldır medyadaki dijitalleşme sürecine danışmanlık ve yöneticilik yapıyor.
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan Orhan Kemal Erkılıç, Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Asbaşkanı ve Basın İlan Kurumu Denetleme Kurulu Üyesi olarak mesleğine katkı sunuyor.
Pandemi günlerini farklı öykülerle anlatan Virüst Ömer isimli kitabı bulunmaktadır.

Birlik Haber Ajansı-BHA

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2024, 22:54

Ankara'nın Sesi Haber Sitesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi