Kuaför ve güzellik merkezlerinden zorunlu kapanma tepkisi; meydanlara iniyorlar

Ticaret Bakanlığının kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olmasına yönelik getirdiği uygulama yürürlüğe girerken, karara karşı tepkilerini sürdüren kuaför ve güzellik uzmanları Başkent Ankara’da meydanlara iniyor.

Kuaför ve güzellik merkezlerinden zorunlu kapanma tepkisi; meydanlara iniyorlar

Berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olması uygulaması 1 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla yürürlüğe girdi. Bu işletmelerin Valilikler tarafından belirlenen günlerde kapalı olmadığının tespiti halinde Ticaret Bakanlığınca idari yaptırım uygulanacağı açıklandı.

Karara yönelik tepkiler sürerken berber, kuaför ve güzellik salonları temsilcileri meydanlara iniyor. Başkent Ankara’da 6 Ağustos tarihinde saat 12.00’de Ulus meydanında toplanacak sektör temsilcileri alınan karar tepkilerini bir kez daha dile getirecek.

Berber, kuaför ve güzellik salonlarından konuyla ilişkin yapılan açıklama şöyle:

“Sevgili Meslektaşlarımız ve Değerli misafirlerimiz;

Kuaför ve Güzellik Salonlarımızın zorunlu kapanmasıyla ilgili olarak 6 Ağustos Salı günü saat 12.00’da Ulus Heykel Meydanında tüm meslektaşlarımızı ve misafirlerimizi bekliyoruz.

Zorunlu kapanmak istemiyoruz.

Kuaför ve Güzellik Uzmanları ve siz değerli müşterilerimiz tek yürek olmak sesimizi duyurmak için saat 12.00’de hep beraber ordayız.”

Birlik Haber Ajansı-BHA

Ankara'nın Sesi Haber Sitesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi