Başka Hikayelere Ortak Olmak

Başka Hikayelere Ortak Olmak

Başka Hikayelere Ortak Olmak

2014 yılından beri kadın girişimcilere yönelik çalışmalar yapan Figen Atasaral, edindiği deneyimler ve gözlemleri sayesinde doğan ihtiyaçlara yönelik çalışmalar yapmaktadır.

Kendisi de bir kadın girişimci olan ve kendi hikayesi ile yola çıkıp başka hikayelere ortak olan Atasaral, sektördeki gelen taleplere cevap verebilmek adına birçok projeye imza attı.

Kurmuş olduğu ekip ve çözüm ortakları ile danışmanlık, pazar yeri araştırması, istihdam desteği hizmetleri yanı sıra eğitimler de düzenlemiştir. 2023 yılında kurduğu Figen Atasaral Ajans ile çalışmalarına devam etmektedir.

Yapmış olduğu bu yol arkadaşlığının amacı, kadınların toplumdaki farkındalıklarının artmasına ve en önemlisi de kadınların kendi yetkinliklerinin farkına varmalarına destek olmaktır.

AKADEMİ İLE SÜREKLİ EĞİTİM

ONAYLI SERTİFİKA VE ONLİNE EĞİTİMLER

Tüm bu süreçte gençlerinde, özellkle üniversite sınavı öncesi yaşadıkları kararsızlıklar ile son zamanlarda bireylerin B planlarını oluşturma konusundaki isteklerini gözlemleyen Figen Atasaral, geleceğimizin sadece eğitimde olduğunu söylemektedir. Bu sebeple de 2024 Ağustos ayında Figen Atasaral Akademi’yi kurmuştur. Sürekli, Online ve 250'ye yakın eğitimlerle herkesin taleplerine cevap vermektedir. Çok yakın zamanda günümüzün mesleklerine ulaştıracak eğitimler de Akademide olacaktır.

Toplumda gerek mesleki gerek kişisel eğitimlerin önemine değer vererek fark yaratacak, ulusal çapta online eğitimleriyle dikkat çeken Figen Atasaral Akademi Türkiye'de eğitim alanında ilk Uluslararası Akreditasyona sahip ICCW onayı ile sertifikalar vermektedir.

Figen Atasaral Akademi, yüzlerce online eğitim, ömür boyu erişim imkanı ve uluslar arası sertifika ile kursiyerlerin kariyerlerine yeni yön vermeyi hedeflemektedir. Katılımcıları, mesleki yetkinliklerinde kendilerine fayda sağlayacak ileri seviyede bilgi ve deneyimler ile buluşturmak, kendilerinin Kreatif yönlerini ön plana çıkarabilmelerine vesile olma görevini üstlenmektedir.

Daha detaylı bilgi için lütfen iletişime geçin.

www.figenatasaralakademi.com

info@figenatasaralakademi.com

@figenatasaralakademi

TELEFON : 05336837471

WHATSAPP : 05336837471

Basın Bülteni

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2024, 13:40

Ankara'nın Sesi Haber Sitesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi